Om oss

HOLGER är en liten Functional Fitness Box vackert belägen i Hassle Bösarp, endast 2,5 km söder om Skurups centrum

HOLGER har haft öppet sedan 1 juni 2020 och ägs och drivs av Henrik Ekdahl, Marcus Theander och Andreas Lundahl.

Vår vision med HOLGER är att ha hög kvalitet; som ska visa sig både på vår utrustning, vår lokal och vår personal.

Vi vill stå för att vi alltid sätter våra medlemmar i första rummet. Hos oss ska man känna sig sedd, få utvecklas och ha något med sig hem i ryggsäcken efter varje besök vara sig det är ett nytt personbästa eller en nya träningskompis.

HOLGER drivs ideellt på vår fritid och därför är kontakten med våra medlemmar extra viktigt för oss. Alla ska känna sig delaktiga i utvecklingen av HOLGER och vi har verkligen skapat något speciellt tillsammans.

Hos oss finns inga speglar, stora maskiner eller dyr inredning. Istället så handlar HOLGER om gemenskap, kamratskap, rolig träning och god hälsa.

Våra pass har endast max 12 deltagare och leds av duktiga och engagerade coacher.

Vi utför varierad och utmanande träning under hög intensitet. Vi lyfter, ror, springer, hoppar, klättrar… men framförallt så skrattar, pushar, skämtar, stöttar vi varandra.

Oavsett nivå så är alla välkomna till HOLGER. Från den som har ambition att tävla till nybörjaren som kämpar med sin första push-up.

Vårt mål är att vara det självklara valet för människor i Skurup med omnejd som tycker om denna typen av träning. HOLGER ska vara en plats att mötas, träna hårt, gå in i väggen och komma igen. En fritidsgård för vuxna med andra ord.

Varmt välkomna att bli en del av vår gemenskap.

Det är människorna som gör HOLGER.

Comments are closed.