Lag

Försäsong idrottslag.

Är ni ett lag i en förening som vill få inspiration och verktyg för att bli bättre och slagkraftigare i er prestation. Eller vill ni kanske bara komma ifrån er vanliga träningsmiljö och få höra andra röster som coachar och pushar er i er träning. Oavsett så har vi på Holger alla förutsättningar att göra detta tillsammans med er.

Miljö
Vi är belägna strax utanför Skurup med närhet till naturen. I vår träningsanläggning har vi all utrustning för att kunna bedriva en varierande och utmanande träning oavsett era utgångsförutsättningar. Vi har allt ifrån skivstänger till roddmaskiner, hantlar, hopprep, medicinbollar, rep, ringar och en massa mer.

Coacher
Våra coacher är utbildade i funktionell träning och tillsammans med er så kan dom skräddarsy ett upplägg utifrån vad ni önskar. Det kan handla om ett helhetsupplägg med tester samt uppföljning under säsong. Eller kanske bara en dag i veckan för att komma ifrån den vanliga träningsmiljön. Oavsett så är det ni som önskar och vi som levererar ett upplägg till er.

Funktionell träning
Fokuserar på högintensiv träning med inslag av styrkemoment och rörlighet. Det kan vara pass som är mer fokus på styrka till en början för att sen bränna av 20 minuter högintensivt som en riktigt jobbig avslutning. Vi jobbar med vikter och stänger så en god teknik kommer också vara en del av utbildningen. Eller så kan vi helt anpassa det utifrån vad ni vill bli bättre på.

Kost
Vill ni ta prestationen hela vägen så kan vi även hjälpa er med kosten. Detta gör vi i form av en föreläsning på vår träningsanläggning. Detta är något vi verkligen rekommenderar att man lägger till om man är intresserad av ett upplägg med oss.

Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar alla nivåer. Allt ifrån ett pass med kost och träning till ett helt säsongsupplägg med tester, träningspass, kost och uppföljning av tester.

Har ni frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss holger.skurup@gmail.com

Comments are closed.